Intersteel mestrer kunsten at forbinde moderne teknologi med et elegant design.
Uanset stilart så har Intersteel et produkt, som matcher i design og finish, der tilføjer et ekstra element til dit interiør.

Produkterne spænder over mange stilarter lige fra den Moderne minimalisme, Rustik & Classic til Vintage & Retro og er designet i samarbejde med førende arkitekter inden for interiørprodukter samt egne Intersteel-designere.

Flotte design beslag på døre og vinduer bidrager til indretningen og er en del af helhedsindtrykket. Intersteel produkter giver det perfekte indtryk af døre og vinduer.

Alle beslag fremstillet af kvalitets materialer og spænder fra børstet eller poleret rustfrit stål til blankt krom, poleret messing, og nogle design er kombineret med f.eks. træ eller akryl.

Se det store udvalg og find det design, der passer til dit hjem.


EXCLUSIVE DESIGN

"Exclusive Collection" er designet af kendte designere og arkitekter. Det, der karakteriser Exclusive serien, er den høje kvalitet af materialer og bearbejdning.

Læs mere >>
LIVING | VINTAGE & RETRO

Uanset hvilken stil du indretter din bolig, så har Intersteel et design, der matcher og tilføjer et ekstra element din indretning. "Living Collection" er en bred serie af dør- og vinduesbeslag, der spænder fra det moderne & simple, rustik og klassisk til vintage og retro design

Læs mere >>
ESSENTIAL COLLECTION II

"Essentials collection" er en serie af rustfrit stål beslag, der passer til moderne hjem og indretning

Læs mere >>

LIVING BLACK

Ingen farve er så stilet og eksklusiv som sort. Men det kræver omtanke at indrette med den ultimative mørke nuance. Rustfrit og messing har altid været det fortrukne valg, når vi har skullet vælge dørgreb, men nu har de populære materialer fået sig en konkurrent. Sort hitter i både badeværelset og køkkenet og har kæmpet sig frem i indretnings tendensernes førerfelt.

Læs mere >>
SKYDEDØRS BESLAG

Skydedørsbeslag i høj kvalitet, der giver gamle døre nyt liv. En gammel stald- eller fyldningsdør kan ændres til en elegant køkken- eller stuedør. Skydedøre foran en garderobe eller reol kan også være smart og praktisk. Skydedøre giver plads i boligen og er både en dekorativ og raffineret løsning til nye og gamle døre.

Læs mere >>
GIO PONTI COLLECTION

Italiensk designer og arkitekt (1891-1979) der var én af de mest indflydelsesrige designere fra det 20. århundrede. Ponti designede en bred vifte af forskellige møbler og produkter i løbet af hans karrierer - fra skabe, lamper og stole til glas og dørgreb. Dørgrebet er oprindeligt designet i 1956 til Pirelli Tower i Milano.

Læs mere >>

KROGE & KNAGER

Kort, tyk, rund, kantet, blank eller mat – her finder du knager og kroge i alle slags modeller. En krog tager sig af dit tøj, og udfylder en simpel funktion, men den må også gerne være flot og passe til den øvrige indretning.

Læs mere >>
LIVING | LANDELIJK & KLASSIEK

Elegante og kunstneriske greb og beslag.

Læs mere >>
Toiletlåse

20'erne og 30'ernes boliginteriør finder vej til de danske hjem

Læs mere >>